Kwaliteitsvolle velgen aan voordelige prijzen

J&G Bandencentrale - Velgen Wil u nieuwe velgen in Grobbendonk op uw auto laten plaatsen? Hoogtijd om J&G Bandencentrale te bezoeken. Ze hebben talloze tevreden klanten in Antwerpen en omstreken. Allemaal weten ze de snelle service, expertise en klantvriendelijkheid van J&G Bandencentrale te waarderen.

Wij hebben steeds tal van velgen op voorraad voor verschillende merken. Zo kan u bij ons terecht voor o.a. Audi, BMW, Mercedes, Hyundai, Opel, Renault, Volkswagen, ...

Ook voor bandenspanningssensoren kan u bij ons terecht.

Onze service inzake velgen

  • Verkoop en montage van nieuwe velgen
  • Stalen en aluminiumvelgen in diverse kleuren, modellen en afmetingen
  • Velgen op maat van 14 tot 21 inch
  • Herstelling van velgen
  • Set banden + velgen
  • Uitbalancering
  • Etc…

ONZE MERKEN

 

Wij bieden kwaliteitsvolle velgen aan van o.a. Alutec, Anzio, ATS, BBS, Beyern, Borbet, CMS, Dezent,FOX, GMP, Inter Action,  IT Wheels, Lenso,MCW, Mille Miglia, Monaco, Ronal, TSW, ...

U kan ons ook steeds contacteren voor andere merken. Tevens hebben wij ook een groot aanbod stalen velgen...

Productkennis als meerwaarde

J&G Bandencentrale heeft een breed assortiment aan velgen en banden en dit aan zeer scherpe prijzen. Alle werken worden in de eigen werkplaats in Grobbendonk uitgevoerd. Afhankelijk van de drukte, zijn de meeste werken binnen het uur klaar. Om geen tijd te verliezen kan u best een afspraak maken. Een prima productkennis en ervaring is onvermijdelijk voor klantentevredenheid. Die hebben wij beslist in huis. Bekijk de foto’s van onze zaak en snuif meteen de sfeer op.

 

Contact opnemen

Wil u graag gericht advies? Of een afspraak maken om velgen en banden te laten plaatsen? Neem dan zeker contact op. Wij helpen u graag verder.

Back to Top